Waddensport.nl | Arrangementen
14921
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14921,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

ONZE ARRANGEMENTEN

Minimaal 20 personen: vanaf € 14,50 p.p.

ZEEHONDENTOCHT OF RONDVAART

Beleef de zeehaven van Harlingen vanaf het water of maak een tocht naar de zeehonden. Vanaf het dek is er voor iedereen genoeg ruimte en zitgelegenheid om alles goed te kunnen zien. De schipper vermaakt u met leuke en leerzame feitjes.

 

Soort: Alleen in groepsverband

Duur: Ongeveer 1,5 uur

Datum en tijden: In overleg

(De Zeehondentocht is afhankelijk van het getij)

Minimaal 20 personen: vanaf € 64,50 p.p.*

WADDENSPEKTAKEL

Een leerzame dag op de Waddenzee. Wij laten u zien wat er zoal leeft op het wad. U gaat vissen, wadlopen, garnalen vangen enz. En natuurlijk een rondje spektakel met de rubberboot. U wordt ontvangen met koffie en tussen de middag een heerlijke lunch. Tijden zijn in overleg in verband met eb en vloed. Het is raadzaam om laarzen of oude schoenen, handdoek en eventueel droge kleding mee te nemen.

Minimaal 10 personen: zie tarieven*

SPORTVISSEN

Zin om een heerlijke ontspannen en gezellig dag te vissen op de Waddenzee met uw eigen bedrijf, familie of vrienden? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Een dagje vissen ziet er als volgt uit:

 

We vertrekken om 08.00 uur vanuit Harlingen en brengen u naar één van de vele visplekken op de Waddenzee. Ankeren zodat er naar hartenlust gevist kan worden (eventueel met uitleg). Er wordt gevist op schol, bot, schar, paling en vele andere soorten en om 16.00 uur zijn we weer terug in de haven van Harlingen.

 

Liever `s avonds vissen? Dat kan, we vertrekken dan om 17.00 uur vanuit Harlingen en zijn om 23.00 uur weer terug in de haven.

 

Soort: In groepsverband of als opstapper

Duur: Gehele dag

Datum en tijden: Op afspraak of tijdens de opstapdagen 

* Aas= € 15,00 Hengel huur= € 7,50.

Minimaal 20 personen: vanaf € 74,50 p.p.

DAGTOCHTEN

Terschelling / Vlieland

Bij een dagje uit naar Terschelling of Vlieland kunt u zelf bepalen wat u gaat doen. Na een tocht over de Waddenzee van ongeveer 3 uur (dit hangt van het getij af) komt u op het eiland aan, waar u kunt wandelen, fietsen, een museum bezoeken of gewoon rustig van de natuur genieten.

 

Enkele bezienswaardigheden op Terschelling

Cranberrymuseum

Wrakkenmuseum

Natuur- en zeemuseum

 

Enkele bezienswaardigheden op Vlieland

Vuurtoren van Vlieland

Oudheidsmuseum Tromp`s Huys

Infocentrum de Noordwester

De Vliehors Express

 

Tijdens de tocht varen we langs de zeehondenbank. Op de heen-of terugreis kunt u eventueel rescue varen, een ervaring op zich. Wij kunnen deze dag geheel voor u verzorgen. Aan het eind van de middag brengen wij u weer terug naar Harlingen, met al naar gelang een heerlijk diner of buffet.

 

Soort: Alleen in groepsverband

Duur: Gehele dag

Datum en tijden: In overleg

Minimaal 20 personen: vanaf € 69,50 p.p.

PIRATENTOCHT

Op zoek naar avontuur? En zin in een avondje uit met vrienden of collega’s (is goed voor de teambuilding) dan is het piratenfeest een beleving op zich. Lekker eten en drinken terwijl we varen naar een onbewoond eiland waar we opdrachten opvolgen en op zoek gaan naar de schat terwijl we gezellig kletsen, zingen en dansen!

 

Soort: 20t/m 35 personen

Duur: Van 19.00 tot 23.00

Datum en tijden: Vanuit Harderwijk vanaf 1 november tot 31 maart

v.a. € 400,00

ASVERSTROOIING

Wij bieden u de mogelijkheid om het as van de overledene op een serene en waardige manier op zee te verstrooien in het bijzijn van familie en vrienden.

 

We zijn beschikbaar op 2 locaties
In Harlingen van 1 april t/m 31 oktober en in Harderwijk van 1 november t/m 31 maart

 

De ceremonie

Wij varen de haven uit met de vlag halfstok naar de plek waar het schip wordt stilgelegd. Voor het as verstrooid wordt kan men op eigen wijze afscheid nemen.

 

Wij kunnen de door u geselecteerde muziek verzorgen. Bij het verstrooien kunnen eventueel bloemen gestrooid worden. Na afloop vaart de schipper rond de plek van verstrooiing en geeft 3 stoten op de scheepshoorn als laatste groet en eerbetoon. De vlag wordt in de top gehesen.

 

Tijdens de terugvaart kan men eventueel gebruik maken van een koffietafel, borrel of lunch. De standaard tijdsduur is 1,5 uur.

 

In overleg is het mogelijk om naar een bepaalde plek te varen en speciale wensen zijn bespreekbaar.

Minimaal 10 personen: vanaf € 30,00 p.p.*

OPSTAPDAGEN

Wilt u een dagje sportvissen op de Waddenzee met de Twee Gebroeders? Schrijf u dan in voor onze opstapdagen en dan maken we er een mooie dag van.

 

Soort: Individueel

Duur: Gehele dag

Datum en tijden: Klik hier voor de agenda

BEDRIJFSUITJE

Wil je een gezellige en originele dag organiseren voor en met je collega’s? Wil je sportvissen  en een rondvaart? Of een waddenspektakel met alles erop en er aan? Neem dan contact met ons op, en samen maken we er een leuke dag van. 

 

Soort: Groepsverband

Duur: In overleg

Datum en tijden: In overleg

bedrijfsuitje